Promotie jassen: de gemiste kans van 2016. Verander het tij

Promotie jassen zijn goed voor meer dan alleen jouw gezondheid. Naast dat ze je beschermen tegen de elementen, net zoals elke jas van kwaliteit, helpen ze jou ook nog iets anders te behalen. Je zal het al wel raden. Promotie! En dit kan natuurlijk voor van alles zijn. Je zal al gauw denken aan promotie voor een bedrijf, maar dit kan ook voor een nobel doel of zelfs voor jezelf als persoon.

Promotiejassen zijn de gemiste kans van 2016

promotie jassenAan gemiste kansen is er in 2016 geen tekort. Promotiejassen zijn hier geen uitzondering op. Je herinnert vast wel de auto’s die onder de stickers en bedrukking zaten. Gewoon zodat de eigenaar reclame-inkomsten kon vergaren. Menig men zal wel denken, dat plak je toch niet allemaal op jouw auto? Maar je verdient er wel degelijk iets mee. Ditzelfde kan gedaan worden met promotie jassen.

Promotie jassen om op te vallen

Een promotiejas compleet onder de bedrukkingen. Het klinkt als iets waar je niet in gezien wilt worden, maar opvallen doe je zeker! Wanneer je dit combineert met een overduidelijke bedrukking die er uitspringt maak je zeer veel promotie. Aangezien je veel dingen laat tonen moet datgene wat je over wilt brengen wel gelijk de aandacht trekken wanneer men kijkt.

Fleece jassen bedrukken als geschenk

fleece jassen bedrukkenNaast dat jezelf compleet onder de bedrukkingen rond loopt kan je ook gebruik maken van anderen. Je geeft dan simpelweg een jas cadeau in de hoop dat diegene ermee gaat rondlopen en reclame voor je gaat maken. Hou er dan wel rekening mee dat de jas naar wens moet zijn. Tijdens deze koude maanden zijn fleece jassen bedrukken een goede keuze.

De fleece jassen bedrukken en gebruiken als geschenk brengt nog een ander aandachtspunt met zich mee. Namelijk de bedrukkingen. Tenzij de ontvanger echt houdt van drukte op zijn of haar jas, moet je het wat rustiger aan doen. Besteed aandacht aan een echt leuke bedrukking. Deze hoeft niet eens gerelateerd te zijn aan jouw doel. Voeg daarna een bescheiden logo, bedrijfsnaam of slogan toe en de kans dat de ontvanger de jas daadwerkelijk gaat dragen gaat drastisch omhoog.

Related Posts

Leave a comment

Hey, so you decided to leave a comment! That's great. Just fill in the required fields and hit submit. Note that your comment will need to be reviewed before its published.