Thee bedrukken voor een echt leuk feest! Lees het en doe mee!

Organiseer jij binnenkort een leuk feestje? Lees hier een aantal onmisbare tips! Van bekende tips zoals een dresscode maar ook unieke tips zoals thee bedrukken. Hierbij spelen we in op de samenwerking van deze tips.

De bekende tips: dus nog geen thee bedrukken!

Ten eerste een aantal bekende tips, beginnende met de al genoemde dresscode. Laten we hierbij een brug bouwen naar het thee bedrukken. Daarom kiezen wij voor een traditioneel Britse thema. Geef hierbij dit op tijd aan zodat iedereen het op tijd kan regelen. Zorg ook voor herinneringen want er zijn altijd wel mensen die het constant vergeten.

Voor diegene die het alsnog helemaal vergeet is een oplossing. Namelijk het schaamtekostuum! Geen feestje kan zonder. Zorg er natuurlijk wel voor dat dit kostuum niet te erg is, hou het een beetje normaal. Nu is er nog één probleem. Wat als er meerdere mensen zijn die geen kostuum mee hebben? Zorg er dan voor dat je op tijd weet hoeveel mensen waarschijnlijk geen kostuum meenemen. Dan weet je hoeveel noodkostuums je nodig hebt!

Thee bedrukken als toffe aanvulling

thee bedrukkenNu hebben we ervoor gezorgd dat de bezoekers in het juiste thema aankomen. Geef ook duidelijk aan dat als zij cadeaus of aanvullingen meenemen dit ook in de Britse stijl moet zijn. Nu is de rest compleet in jouw eigen hand. Begin natuurlijk met het huis aankleden. Haal gordijnen in de juiste stijl en hang posters op. Dit zijn allemaal logische dingen die je al had maar nu even anders moeten. Er zijn echter aanvullingen waar je niet zo snel aan denkt.

De thee bedrukken

Bijvoorbeeld de thee bedrukken. Een blikje thee of zelfs een zakje thee bedrukken is iets wat je vrijwel nooit meer ziet. Vooral niet in de traditionele vorm. Vanwege deze reden en de reden dat het simpelweg er echt goed uit ziet, maakt het een enorm goede aanvulling voor het feest!

Koekjes bedrukken als extra aanvulling!

koekjes bedrukkenEn wat hoort bij thee? Koekjes natuurlijk! Bedruk daarom ook een fraaie doos koekjes! Zo zorg je voor een echt goed aangevuld feest dat boordevol leuke dingen staat. Ga verder zoeken. Naast koekjes bedrukken is er natuurlijk nog veel meer mogelijk!

Related Posts

Leave a comment

Hey, so you decided to leave a comment! That's great. Just fill in the required fields and hit submit. Note that your comment will need to be reviewed before its published.