Kaasplankje: Lifestyle is gelijk aan kaas en wijn?

Over lifestyle valt veel te vertellen. Eten hoort hier zeker bij. Nederlanders zijn nogal van de eigen keuken, vooral in de winter. Daarom willen we graag in deze blog duidelijk maken dat over de grenzen er ook genoeg te genieten valt in het kader van: niet veel, maar lekker! Dan zijn we bij het goede adres bij de Fransen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld het kaasplankje.

Voorbeeld 1: kaasplankje

Waar de Fransen bekend om zijn is hun kaas. Om deze talloze verschillende soorten kaas te presenteren is een kaasplankje onmisbaar. Met een kaasplankje zorg je namelijk voor een meer authentiek gevoel dan het gewoon op een bordje te leggen. Ja, een bord is makkelijker want het kan weer snel in de vaatwasser. Maar als je snel en zonder zorgen lekkere kaas wilt eten doe het dan gewoon niet. Dat is namelijk zonde. Een kaasplank kopen zorgt er ook voor dat je stilstaat dat wat je gaat proeven bijzonder is. Er zijn zelfs kazen waar de buitenkant een waar kunstwerk is, om over de smaak nog maar te zwijgen. Een kaasplankje versterkt dat gevoel alleen nog maar verder en is het dus zeker waard als je van smaakvol eten houdt.

Voorbeeld 2: wijnkoeler

Een ander bekend voorbeeld van de levensstijl van de Franzen is de lekkere wijn. Helaas kan het nog wel eens een probleem zijn om de wijn op de juiste temperatuur te serveren. Daarvoor is een wijnkoeler kopen ideaal. Met een wijnkoeler die je van te voren invriest kan je namelijk je witte wijn op alle locaties koel houden, ook buiten. Er zijn diverse soorten wijnkoelers die je kan kopen, van een traditionele stijlvolle emmer met ijs zoals je in de films en reclames ziet tot de net genoemde wijnkoelers die je in kan vriezen. Beide wijnkoelers hebben ook een diverse prijscategorie, dus weet welke je uitzoekt!

Leave a comment

Hey, so you decided to leave a comment! That's great. Just fill in the required fields and hit submit. Note that your comment will need to be reviewed before its published.