De mogelijkheden met een bedrukte paraplu zijn eindeloos!

Wie kent het bekende liedje van Rihanna niet, waarin ze talloze keren umbrella, ella, ella zingt? Een bedrukte paraplu is een dusdanig interessant voorwerp dat zelfs een wereldster als Rihanna er een heel liedje over kan schrijven. Vandaar dat we in ons modeblog ook een keer aandacht besteden aan dit handige en onhandige voorwerp: de paraplu!

Veel mensen zien de paraplu als een onding, die alleen maar gebruikt wordt als het echt (maar dan ook echt) hard regent, en het liefst ook nog waait. Want dan waait de paraplu namelijk binnenstebuiten, en kan je hem zo de prullenbak inwerpen. Lekker handig dus, zo’n paraplu! En als het wel windstil is, moet je hem een eeuwigheid laten drogen, en klein is een paraplu ook niet waardoor het al met al toch erg niet handig is om een paraplu mee te nemen. Toch zijn er (indien je een beetje research doet) genoeg handige paraplu’s die minstens zo handig werken als een grote paraplu!

Stormparaplu bedrukken

Ik bedoel: denk aan een kleine, compacte paraplu die je even snel in je (hand)tas stopt: daar is geen zeulen aan, of wel? Daarnaast kent bijna iedereen wel de stormparaplu, die bij spreken van elke orkaan overleeft (of in ieder geval windstoten tot en met 80 km/h). Deze vindt je hier. Dus een paraplu kan wel degelijk het nuttige en aangename combineren!

Bedrukte paraplu met logo

Nu we dit hebben vastgesteld is het tijd om een stap verder te gaan en de paraplu naar je eigen hand te zetten. Ik bedoel personaliseren, en wel via een unieke manier: een paraplu bedrukken! Als je een paraplu bedrukt is het een eitje om je eigen unieke paraplu te creëren die je altijd en overal weet te herkennen. En een logo op je paraplu bedrukken behoort ook tot de mogelijkheid, dus mocht je gratis reclame willen maken voor een bedrijf: vraag geen gratis pen of een sticker, maar een bedrukte paraplu met het eigen logo! En helemaal in combinatie met bovengenoemde compacte paraplu en een bedrukte paraplu met logo is zowel superhandig als commercieel aantrekkelijk. Heeft je onderneming een nieuw logo en wilt u deze promoten: schaf paraplu’s aan met je logo en laat het de wereld zien. Dus wees eens creatief de volgende keer en bedruk je eigen paraplu, de mogelijkheden zijn onbeperkt!

Related Posts

Leave a comment

Hey, so you decided to leave a comment! That's great. Just fill in the required fields and hit submit. Note that your comment will need to be reviewed before its published.